Hajuvesi.fi – Edullisia tuoksuja netistä

Hajuvesi.fi on ruotsalaisen Parfym Sverige AB:n suomenkielinen versio. Kosmetiikkaa 100 merkiltä jopa -50 %.

Hajuvesi.fi on ruotsalainen Parfym Sverige AB:n suomenkielinen verkkokauppa. Parfym Sverige on perustettu vuonna 2005, mistä lähtien se on palvellut yli 300 000 tyytyväistä asiakasta. Yritys myy vain alkuperäistuotteita ja se on Trygg E-handelin sertifioima turvallinen verkkokauppa.

Hajuvesi.fi myy hajuvesiä, tuoksuja, meikkejä, ihonhoitotuotteita ja hiustenhoitotuotteita erittäin kilpailukykiseen hintaan. Osa tuotteista on jopa 50 % edullisempia vähittäismyyntihintaan verrattuna.

Verkkokaupalla on valikoimissaan useiden tunnettujen brändien tuotteita, kuten Armani, Benetton, Britney Spears, Burberry, Calvin Klein, Chloé, Dior, Elizabeth Arden, Gucci, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Lacoste, L’Oréal, Matrix, Prada, Puma, Ralph Lauren, Schwartzkopf, Tommy Hilfiger, Versace ja Yves Saint Laurent. Mukana on myös pienempien brändien kiinnostavimpia tuotteita.

Kaikki Hajuvesi.fi -verkkokaupassa esillä olevat tuotteet ovat alkuperäistuotteita ja niitä kaikkia löytyy varastosta heti. Toimitukset luvataan 2-4 arkipäivässä.

Valikoima:

 • Hajuvedet ja tuoksut
 • Meikit
 • Ihonhoito
 • Hiustenhoito

Maksutavat: Luottokortit, verkkopankkien suoramaksut, Klarna Lasku (14 päivää) ja Klarna Tili.

Toimituskulut: 4,95 €/tilaus ja yli 100 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitusaika: Suomeen 2-4 arkipäivää. Toimitukset suurempiin kaupunkeihin nopeammin kuin esimerkiksi pohjois-Suomeen.

Hajuvesi.fi -verkkokauppa on suomenkielinen!

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Hajuvesi.fi / Parfym Sverige AB
C/O Bonver Logistics AB
Tallbacksgatan 14A
195 72 Rosersberg
RUOTSI

asiakaspalvelu@hajuvesi.fi

www.hajuvesi.fi

Fragrance Direct – Hajuvesikauppa netissä

Merkkituotteiden alennushintaiset tuoksut, meikit, ihon- ja hiustenhoitotuotteet ja kosmetiikka jopa 75 % edullisemmin!

Fragrance Direct on brittiläinen verkkokauppa, joka myy merkkituotteiden alennushintaisia parfyymeja, aftershaveja, kosmetiikkaa sekä hiusten- ja ihonhoitotuotteita. Sen menestys pohjautuu tuotteiden tarjoamiseen loistavilla hinnoilla, mutta keskittyen samalla korkeatasoiseen palveluun. Fragrance Direct on keskittynyt suoramyyntiin vuodesta 1993 lähtien. Sen idea on viedä tuote suoraan asiakkaalle mieluummin kuin, että asiakkaan täytyy mennä kaupasta kauppaan parasta hintaa etsien. Verkkokauppa pystyy tarjoamaan erittäin kilpailukykyiset hinnat, mikä tapahtuu pitämällä kiinteät kustannukset alhaisina. Heillä ei ole fyysisiä myymälöitä tai ylimääräisiä välikäsiä, vaan tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaalle.

Avioparin perustama Fragrance Direct julkaisi ensimmäisen nettisivuston lokakuussa 1999. Se oli ihanteellinen alusta myydä tuotteita suoraan yleisölle. Siitä lähtien yritys on kasvanut kovaa vauhtia ja vuonna 2014 julkaistiin jo 5. sukupolven nettisivusto, joka tarjoaa entistä enemmän tuotteita, palveluja ja erinomaisen asiakaskokemuksen.

Fragrance Directillä on yksi vähittäiskaupan myymälä Chestergatessa, Macclesfieldissä.

Fragrance Direct tavoitteena on olla se nimi, jota ajattelet, kun haluat ostaa tuoksuja tai kosmetiikkaa netistä. Tämän saavuttaakseen se haluaa tarjota nopean, helpon ja mukavan tavan shoppailla netissä, pitää hinnat mahdollisimman alhaisina, tarjota erinomaista asiakaspalvelua ja tehdä shoppailusta kivaa kiinnostavien alennusten ja laajan tuotevalikoiman avulla.

Edullisista hinnoista huolimatta, kaikki Fragrance Directin myymät tuotteet ovat täysin aitoja – he eivät tee minkäänlaista yhteistyötä väärennettyjen tuotteiden myyjien kanssa. Saat verkkokaupasta täysin samoja tuotteita, mitä myydään myös isoissa tavarataloissa, mutta edullisemmin.

Fragrance Direct toimittaa tilauksia yli 25 maahan – myös Suomeen! Toimituskulut ovat alkaen vain reilu kahdeksan euroa tilaukselta. Ilmailuhallinnon tiukkojen säännösten takia kaikkia tuotteita ei voida lähettää lentopostitse. Tästä syystä toimitusajat ulkomaille ovat hieman pidemmät, noin kahdesta neljään viikkoa.

Valikoima:

 • Tuoksut
 • Miesten tuotteet
 • Meikit
 • Ihonhoito
 • Aurinkotuotteet
 • Kylpy ja vartalo
 • Hiustenhoito
 • Lahjat

Tuotemerkkejä: Armani, Beckham, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, FCUK, Gucci, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Kerastase, Lacoste, L’Oreal, Piz Buin, Ralph Lauren, Redken, The Body Shop ja Yves Saint Laurent.

Maksutavat: Visa, MasterCard, Maestro, Delta ja PayPal.

Toimituskulut: Standardi-toimitus Suomeen 5,99 £ (8,60 €), Express-toimitus Suomeen 9,99 £ (14,30 €).

Toimitusaika: Standardi-toimituksella 14-30 arkipäivää, Express-toimituksella 3-5 arkipäivää.

FragranceDirect.co.uk -verkkokauppa on englanninkielinen.

Siirry kauppaan

Yhteystiedot

Fragrance Direct
Garrison House
Byrons Lane
Macclesfield
SK11 7JW
ISO-BRITANNIA

+44(0)1625 432565
help@fragrancedirect.co.uk

www.fragrancedirect.co.uk